Джинджифилови бисквити
Лора и Стоян
170 г краве масло (на стайна температура) 100 г кокосови стърготини (+ за поръсване) 150 г захар 150 г брашно 2 яйца 1 ч. л. бакпулвер 1 ч. л. ванилов екстракт 1 щипка сол |
23. |
Изпрати
лично съобщение |
04.06.2020 Станаха страхотни. Добавих малко протеин на прах и по-малко кокос, но определено са много вкусни.
| ![]() |
22. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2015 Ароматни и хрупкави!
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2015 Много вкусни сладки!
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2015 към сместа добавих и натрошени орехи,станаха невероятни!
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2014 Поредната ви вкусотия, която успях да приготвя.
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...