Солен кекс с кашкавал, сирене, маслини и шунка
Нашите кулинари







| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2020 Страшно бърза и вкусна закуска се получи!
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2017 Здравейте, Диляна! Правя почти същите банички, като понякога добавям в плънката и ким. Харесва ми да се усеща наличието на сирене и извара и затова се впечатлих от предложеното от Вас количество. Обикновено слагат по 300 г и се чудя дали готовият продукт не наподобява баничка, приготвена в баничарница.))) Моята баба казваше, че ако в една баница има достатъчно масло, яйца и най-вече сирене, няма начин да не се постигне отличен резултат.)))) Поздравления!))
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 29.12.2016 Ето ги сладурчетата
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...