Карфиолени тулумби
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2018 Вкусно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.11.2017 Невероятно вкусен! Стана ми любимия хумус!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2017 Не слагам тиква и мед, понякога слагам боб и различни ядки.Става много вкусно,трябва да се консумира умерено, калорично е!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.11.2016 Става лесно и изключително вкусно. Препоръчвам. Но имайте предвид, че количеството е доста :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...