Как да направим мъфините отново сочни?
Нашите кулинари







| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.08.2016 Моцарелата се топи от висока температура, а не се превръща в гумена топка.
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2015 В горещата тенджера не се слага моцарелата, а саламурата от моцарелата
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2015 В горещата тенджера моцарелата се превърна в гумена топка, а саламурата е твърде рядка за сос. Съжалявам, но това не е от добрите ви идеи.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Много добра идея! Ето го и бързия обяд!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...