Домашна майонеза
Лора и Стоян
2 кг тиква (сорт „Цигулка“) 1,5 кг захар 2 лимона 1 ч. л. канела 1/2 ч. л. джинджифил |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2019 Няма по- вкусно усещане за сетивата. Даже тук във Флорида тиквения мармалад е на почит от близки и приятели.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.12.2017 Много сполучлив мармалад с аромат на Коледа!
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2017 Да, Ирена, може да намалиш захарта, но имай предвид, че в такъв случай, мармаладът може да стане по-рядък и разбира се, няма да е и толкова сладък. Орехите се слагат последни.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.10.2017 Искам да попитам дали ще се получи сладкото и с намалена на половината захарта? И ако добавя орехи, кога трябва да се сложат, по време на варенето или съвсем накрая?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2016 За добавих, 3 ябълки, !/2 ч.л. карамфил и 100гр начукани орехи. Стана супер!!!!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...