Домашен бекон
Лора и Стоян
![]() |
1 яйце 8 с. л. олио 1 щипка сол 1 щипка лимонтузу (или 1 с. л. лимонов сок) |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2017 Стана гъста и много вкусна!
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.04.2017 Много хубава майонеза се получи, направих я със сок от прясно изцеден лимон около 10 мл. И в миксер за около 3-4 минути. Стана много гъста и вкусна.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2016 няма проблем не и печи пак става вкусна аз я направих със малко повичко олио
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2016 Сложих доста повече олио и пак се получи добре
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...