Лучен гратен с ароматни трохи
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
08.02.2020 Едва днес попаднах на тази чудесна идея, много ми хареса! Използвах веганската майонеза на Бон апети, чудесно допълнение към вкусните гризинки ;)
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2017 Добавката от пармезан се оказа чудесна, а чесновият майонезен сос, в който аз добавих 100 г цедено кисело мляко беше хармонично допълнение към пръчиците.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2016 Много вкусно, благодаря за идеята!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2016 Соса допадна много на гостите; добавих малко кисело мляко за да стане по-лек.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2016 и на нас много ни харесаха, и аз сложих мащерка вместо розмарин. Наистина имаха вкус на картофи.... изненадах си гостите
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...