Крем карамелена торта
Лора и Стоян
![]() |
2 пакета бисквити 2 ч. ч. пудра захар 250 г масло 3 с. л. какао 1с. л. кафе сок от компот 1 ч. ч. смлени орехи |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2018 Супер! Само намалих маслото на 150гр, за да са малко по-леки. Побраха около 100мл течност в този вариант.
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2015 Уникална рецепта!Бърза и много,много вкусна!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.09.2014 (у)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2014 страхотни са
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...