Течен шоколад

Източник: Нина Нончева
ТИТЛА: Чирак
Дата: 17.07.2014
Течен шоколад
 
Необходими продукти:
250 г сухо мляко
1 ч. ч. вода
1 ч. ч. захар
100 г краве масло
4 с. л. какао


Начин на приготвяне:
1
Изсипете сухото мляко в купа и добавете какаото. Разбъркайте много добре, за да може какаото да се разпредели равномерно.
2
В тенджера изсипете водата, добавете захарта и я сложете на котлона на слаб огън. След като захарта се разтопи, добавете маслото и разбъркайте.
3
Когато маслото се разтопи, свалете тенджерката от котлона и изсипете сместа от какаото и сухото мляко. Бъркайте много старателно, за да стане сместа гъста. За по-хубав аромат и вкус, аз добавих и няколко лешника.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

29.07.2014
Приготвих го и го намазах на обикновенни бишкоти ,получи се пректасен десерт!
1.
Изпрати
лично съобщение

29.09.2014
Вкус от детството ми
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: