Бисквитени топчета
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.07.2014 ще я опитаме!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.07.2014 Редовно правя този десерт и винаги става, но го правя в тава, а не във форма за кекс- по- лесно ми е.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.07.2014 получи се страхотно и много вкусна торта
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...