Сладкиш с праскови и маскарпоне
Лора и Стоян
![]() |
100 г сушени кайсии 100 г сушени смокини 100 г обезкостени фурми 100 г стафиди 80 г орехови ядки 70 г сурови лешници 50 г суров белен слънчоглед |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Страхотни!
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2014 бързо и вкусно!
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...