Калмари "Маринара"

Дата: 27.11.2008
Източник: Бон Апети
Калмари
 
Необходими продукти:
500 г калмари
1-2 с. л. стафиди
1-2 с. л. кедрово семе
5-6 с. л. зехтин
4-5 стръка магданоз
10-12 маслини
1 глава лук
2 скилидки чесън
2 домата
2-3 щипки риган
 

Начин на приготвяне:
1
Калмари Лукът и чесънът се нарязват надребно и се запържват в 5-6 с. л. зехтин за 2-3 минути.
2
Калмари Добавят се нарязаните на кубчета домати.
3
Калмари Стафидите и нарязаните маслини се смесват със запържените продукти и се посоляват. Задушават се под капак около 10-15 минути.
4
Калмари Почистените калмари се нарязват на колелца и се слагат в тигана заедно с ригана.
5
Калмари Ястието се поръсва с кедрово семе.
6
Калмари Запича се 10 минути и се поднася поръсено с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


131 ДУШИ ОНЛАЙН
Антония коментира рецептата Булгур пилаф със спанак
Krasimir Petrov се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Надиплен хляб с бекон
dragonfairy се регистрира в сайта.
ani_borisowa коментира рецептата Огретен от картофи
Ivaylo Dimitrov се регистрира в сайта.
Max Semeen Profil се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Веганска майонеза
Бон Апети коментира рецептата Тарт "Татен"
Nikolay Dimovski се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта