Оризова торта
Лора и Стоян
![]() |
500 г кайма 1 с. л. горчица 1 с. л. сос "Уорчестър" 2 с. л. захар 1-2 ч. ч. пасирани домати 1 морков 1 глава лук 1 консерва боб (200 г) черен пипер и сол на вкус 2 с. л. олио 4 стръка магданоз 1 с. л. оцет |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...