Ципура на фурна с доматен сос "Блюдото на Посейдон"
Лора и Стоян
![]() |
2 бр. лаврак 1/2 ч. л. сол 1 ч. л. нишесте 2 с. л. ябълков оцет 3 с. л. захар 1-2 к. ч. олио 2-3 с. л. соев сос 1 к. ч. нишесте 1 глава кромид лук 1 морков 2 зелени чушки 100 г целина 1 ч. ч. вода |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...