Свински котлет по струмски
Лора и Стоян
![]() |
3 ципури (1кг) 100 г маслини 4-5 домата 4-5 скилидки чесън 2-3 глави лук 1/2 лимон 1 ч. л. риган черен пипер, сол и зехтин на вкус пресен лук за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...