Пица с пачи крак на барбекю
Лора и Стоян
1/2 пакет капелини (спагети) 250-300 г жълт фасул 4 с. л. олио 100 г сирене 100 г орехови ядки 2 домата 1 скилидка чесън 10 листа босилек 1 к. ч. зехтин |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...