Ризото с патладжани и лимони
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
13.02.2021 Любима рецепта. Лошото е че не можеш да спреш ☺️.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2018 Незнам дали ще приготвя тази рецепта отново. Хареса ни, но съм яла и по-вкусен паниран карфиол. Подправките са подходящи за карфиола, но панировката не е толкова хрупкава колкото ми се искаше.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2015 Страхотна панировка! Станаха много вкусни!
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
25.07.2015 Хубава вечеря се получи ! По-вкусен е така отколкото паниран с яйце ! Благодаря за хубавата рецепта !
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2014 Рецептата е страхотна не съм и предполагала,че карфиолът може да е толкова вкусен,освен това рецептата е много точна, панировката ми стигна до последната капчица. Само имам предупреждение към тези, които още не са я пробвали,внимавайте в какъв съд ще забъркате панировката, както и този в които ще изваждате вече изпържения карфиол,защото куркумата боядисва.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...