Новозеландски миди с наденица и хляб
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2014 Рецептата е страхотна! Останахме супер очаровани, получи се леко пикантно ястие със сладък привкус от меда и ябълката.
Рецептите ви са супер, лесни и оригинални. Поздрави!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2013 Рецептата е лесна, не изисква спецялни продукти, а резултатът беше възхитителен!!! Опитайте, заслужава си!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...