Кюфтета от грах и царевица
Лора и Стоян
12. |
Изпрати
лично съобщение |
05.11.2023 Вкусна супичка.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
26.09.2020 Не ми хареса съчетанието. На вкус ми стои блудкаво и безвкусно. Въпрос на вкус вероятно. Дори рибата не успя да компенсира това усещане.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2019 Бях скиптичен към съчетаването на вкусовете на пилешкият бульон и сьомгата, но се получи много добре.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
26.01.2016 Супата стана прекрасна! Много добре балансиран вкус.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Да, Руми, 5 минути са достатъчно време, тъй като това е риба с много деликатно и фино месо, която колкото по-дълго се готви, толкова по-твърда става.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...