Морковена салата с кимион
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.08.2016 Йоана, бобът се „шокира“ и така запазва зеления си цвят. По желание може и само да се сотира.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2016 Рецептата е много приятна, но при задушаване зеленият боб променя цвета си. Не е ли по-добре да се сотира, все пак замразеният боб обикновено е предварително бланширан?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2015 Често я поднасям на гости и винаги са я харесвали!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...