Картофени резенки с бекон и кашкавал

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 09.05.2015
Картофени резенки с бекон и кашкавал
 
Необходими продукти:
картофи
краве масло
бекон
кашкавал (сирене „Чедър“)
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Нарежете картофите на филийки с дебелина около 1 см.
2
Загрейте фурната на 200 градуса.
3
Намажете картофените филийки с малко масло от двете страни и ги сложете в намазнена тавичка. Запечете във фурната за 30-40 минути, докато омекнат.
4
Когато картофите са готови, поръсете ги със сол и черен пипер, и сложете върху всяко картофено кръгче по малко от нарязания бекон и настъргания кашкавал. Върнете ги отново във фурната и ги оставете, докато кашкавалът се запече.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Neycho Koev се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Банош
milenka сготви Банош
Павлета Андреева се регистрира в сайта.
Дзопино коментира рецептата Пъстърва със сос „Виерж“
Каля сготви Тортия
Каля коментира рецептата Тортия
Каля коментира рецептата Рататуй
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: