Зеленчуков пай
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2014 картофите нетрябва да са пресни, защото поемат солта и е невъзможно да ги хапнеш.Старите картофи поемат малко от солта, а обвивката поема голямото количество сол, при което се набръква.Рецептата реално се казва \"пататас аругас\" или преведено \"набръчкани картофи\".
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2014 Получиха се много добре :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...