Кашкавал

Източник: Бон Апети
Дата: 25.03.2003
Кашкавал
 
Необходими продукти:
5 л прясно мляко
2 кг кисело мляко
7 с. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Кашкавал
Прясното мляко се налива в тенджера и се кипва.
2
Кашкавал 2
След като млякото заври, се прибавят киселото мляко и солта. Разбърква се и се оставя да ври 15 минути.
3
Кашкавал 3
Сместа се прехвърля в тензух и се оставя да се отцежда 1 ден, като отгоре се слага тежест.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: