Кашкавалени хапки в ресторантски стил

Вкусни и лесни кашкавалени хапки, приготвени като в ресторант
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 06.04.2022
Кашкавалени хапки в ресторантски стил
 
Необходими продукти:
300 г кашкавал
1 яйце
брашно за овалване
сол и черен пипер на вкус
галета за овалване


Начин на приготвяне:
1
Настъргваме кашкавала на ситно. След това го смесваме с яйцето и брашното, докато сместа за кашкавалените хапки стане с удобна за оформяне консистенция.
2
После оформяме на желаната форма продълговати и овални кашкавалени хапки. Овкусяваме сместа със сол и черен пипер на вкус. Сложете така оформените кашкавалени хапки в хладилника за известно време, докато се стегнат.
3
Накрая овалваме в галета и слагаме да се пържат панираните кашкавалчета.

Съвет: Поднесете кашкавалени хапки в ресторантски стил като предястие.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: