Икарийска разядка
Лора и Стоян
250 г брашно 1/2 кофичка кисело мляко 150–200 г сирене "Дунавия" 1/2 краставица олио зо пържене 1 щипка сол 1 яйце 200 г кашкавал 250 г маргарин 1-2 щипки пресен джоджен |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...