Канелони със спанак и извара
Лора и Стоян
![]() |
250 мл газирана вода краве масло за намазване 1 жълтък за намазване на сача 1 щипка сол 1 щипка захар 1-2 щипки сода бикарбонат 1 с. л. кисело мляко 6-7 с. л. брашно 1 белтък червен хайвер и заквасена сметана |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...