Фарфали с маслини и песто от печени чушки
Лора и Стоян
1 яйце 3 ч. ч. брашно 1 ч. ч. кисело мляко 1 ч. ч. вода 1/3 кубче хлебна мая 1 ч. л. захар 1 ч. л. сол сирене и кашкавал (по желание) |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...