Фарфали с маслини и песто от печени чушки
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.08.2016 Тестото се получи великолепно. За пръв път правя такова и очаквах да бухне. При втасването не се наду, но като се изпече стана изключително пухкаво.
Като вегетарианец се лиших от бекона, а кафявия замених с бланширан зелен френски боб. Добавих и малко моцарела.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...