Фарфали с маслини и песто от печени чушки
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 09.08.2016 Тестото се получи великолепно. За пръв път правя такова и очаквах да бухне. При втасването не се наду, но като се изпече стана изключително пухкаво.
Като вегетарианец се лиших от бекона, а кафявия замених с бланширан зелен френски боб. Добавих и малко моцарела.
|
Не мога да скрия, че имам слабост към седмия месец от годината, защото чисто и...
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...