Кайгана

Яйца по турски
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 03.06.2015
Кайгана
 
Необходими продукти:
4 яйца
1/2 ч. ч. брашно (тип 500)
2 с. л. краве масло
кашкавал


Начин на приготвяне:
1
Разбийте яйцата и прибавете брашното.
2
Посолете и изсипете сместа в намазнена тавичка.
3
Отгоре наредете тънки филийки масло.
4
Поръсете с настърган кашкавал и печете в загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


111 ДУШИ ОНЛАЙН
tzvetinabg коментира рецептата Телешко на тиган
tzvetinabg коментира рецептата Разложка шупла
tzvetinabg се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Кюфтета по чирпански
Бон Апети коментира рецептата Баница с овесени трици
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: