Бисквитена торта „Мус шоколад“
Нашите кулинари






| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2021 Много вкусен десерт, има вкус на карамелени бонбони. На мен обаче ми е доста сладичко, но аз по принцип не обичам много сладките неща.
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2017 Получи се много добре, само че вместо в тиган, го направих в тавичка
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.06.2017 Ммм наистина са наслада във всяка хапка!
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.06.2017 Да, Дани, може да използваш царевично нишесте.
В сайта ни може да намериш такава рецепта, която сме показвали преди време (още през 2011 година), заглавието е същото (Казан диби).
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.06.2017 Здравейте, дали има възможност да се замени оризовото брашно с друго?
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...