Бисквитена торта с ягоди и два вида шоколад

Дата: 28.05.2017
Източник: Дарина
ТИТЛА: Експериментатор
Бисквитена торта с ягоди и два вида шоколадБисквитена торта с ягоди и два вида шоколадБисквитена торта с ягоди и два вида шоколад
 
Необходими продукти:
3 пакета бисквити (всеки по 120 г)
3 пакетчета инстантен пудинг (ванилия, карамел, шоколад)
1 пакетче сметана за сладкиши (200 г)
1,5 л прясно мляко
200 г ягоди
1 натурален шоколад
1 бял шоколад
50 г лешници (или друг вид ядки по избор)
 

Начин на приготвяне:
1
Бисквитите се нареждат на редове, като всеки се залива с различен крем-пудинг, приготвен съгласно описанието върху опаковката.
2
Най-отгоре се нареждат ягодите.
3
Сметаната се разбива и се нанася с шприц върху ягодите, а върху нея се поръсват смлените в блендер шоколади и лешници.
4
Тортата се оставя в хладилник за 1 нощ.


Съвет:
Сервира се охладена.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


218 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта