Кебапчета

Гости: Георги Лозанов, медиен експерт и преподавател в СУ
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Кебапчета
 
Необходими продукти:
500 г свински гърди
500 г телешки врат
50 мл газирана вода
1-2 с. л. зехтин
1 ч. л. кимион
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Кебапчета
Mесото се нарязва на късове и се смила на едра решетка. Оставя се в хладилник за 24 часа, покрито с фолио.
2
Кебапчета 2
Каймата се смила на по-ситна решетка и се овкусява кимион, зехтин, черен пипер и сол. Налива се газираната вода и се омесва.
3
Кебапчета 3
Оформят се кебапчета и се изпичат на скара.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: