Кекс без яйца с компот от праскови

Дата: 05.02.2018
ТИТЛА: Хоби готвач
Кекс без яйца с компот от праскови
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
10 с. л. олио (+ за намазване)
1 бакпулвер
1 ч. ч. кисело мляко
1 компот от праскови
орехи
 

Начин на приготвяне:
1
Слагате бакпулвера в киселото мляко, да шупне, след което го изсипвате в купа и добавяте захарта, олиото и 1 ч. ч. сок от компота.
2
Постепенно сипвате брашното, като бъркате с миксер, докато се получи по-гъсто тесто. Изсипвате го в тава, намазана с олио и отгоре редите плодовете от компота и орехи.
3
Печете кекса около 30 минути на 180 градуса и когато е готов, веднага го заливате с останалия сок от компота.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Яна Димитрова Дребчо се регистрира в сайта.
Евелин Сърлова се регистрира в сайта.
Mira се регистрира в сайта.
Hristinka Ammous се регистрира в сайта.
Красимира Кирилова-Илиева се регистрира в сайта.
kstar се регистрира в сайта.
Ventsislav Ivanov се регистрира в сайта.
Ivana Dinkova се регистрира в сайта.
Деси Додова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта