Кейджън подправка

Дата: 18.10.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 с. л. морска сол
2 с. л. сух чесън
2 с. л. сух лук
2 с. л. червен пипер
1 с. л. риган
1 с. л. мащерка
1 с. л. черен пипер на зърна
1 с. л. кайенски пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Кейджън подправкаВ купата на мини чопър се смесват морската сол, сухите лук и чесън, червеният пипер, риганът, мащерката, черния пипер и кайенския пипер.
2
Кейджън подправка 2Всичко се смила добре. Готовата подправка се съхранява в буркан на сухо място
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

11.03.2019
Подправката овкуси рибата перфектно. Нищо друго не Ви трябва за печена риба. Внимавайте с количеството сол :-)
1.
Изпрати
лично съобщение

02.12.2018
Правила съм този микс от подправки за фетучини Алфредо с Кейджън и скариди. Получи се страхотна рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта