Лешниково-шоколадов крем
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2018 Приятен,ароматен сладкиш.Аз нямах джинджифил и добавих малко карамфил.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2017 Невероятен кейк. Добавих съвсем малко карамфил и тъй като фурната ми няма вентилатор, мисля че се получи доста добре.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...