Соленки със сирене и кашкавал

Можете да го поднесете за закуска, или към супа или към бира
Източник: Бон Апети
Дата: 26.07.2013

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
350 г брашно
1 яйце
250 г извара
200 г твърд кашкавал
150 г краве сирене
200 г краве масло
3 ч. л. бакпулвер
1 ч. л. сол
50 г твърд кашкавал



Начин на приготвяне:
1
Соленки със сирене и кашкавал

В купа се сипват брашното, бакпулвера, солта, яйцето, изварата, натрошеното сирене, разтопеното масло и настърганият кашкавал. Разбърква се.

 


2
Соленки със сирене и кашкавал 2

Оформят се 30 топки с големината на кайсия и се подреждат в тава с пергаментова хартия. Поръсват се с настърган кашкавал.

 


3
Соленки със сирене и кашкавал 3

Пекат се за 25 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.


Подобни рецепти:
Коментари (42)
42.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2021
Много са вкусни и лесни за приготвяне.
41.
Изпрати
лично съобщение

22.01.2020
Вкусотии!
40.
Изпрати
лично съобщение

08.01.2019
Великолепни!!!
39.
Изпрати
лично съобщение

20.01.2017
Много вкусни
38.
Изпрати
лично съобщение

05.11.2016
Прекрасни....и вече любими.Тестото ми се получи малко сухо ,но добаяих вода и се получиха
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: