Соленки със сирене и кашкавал

Можете да го поднесете за закуска, или към супа или към бира
Източник: Бон Апети
Дата: 24.09.2023

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
350 г брашно
1 яйце
250 г извара
200 г твърд кашкавал
150 г краве сирене
200 г краве масло
3 ч. л. бакпулвер
1 ч. л. сол
50 г твърд кашкавал



Начин на приготвяне:
1
Соленки със сирене и кашкавал

В купа се сипват брашното, бакпулвера, солта, яйцето, изварата, натрошеното сирене, разтопеното масло и настърганият кашкавал. Разбърква се.

 


2
Соленки със сирене и кашкавал 2

Оформят се 30 топки с големината на кайсия и се подреждат в тава с пергаментова хартия. Поръсват се с настърган кашкавал.

 


3
Соленки със сирене и кашкавал 3

Пекат се за 25 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.


Подобни рецепти:
Коментари (44)
44.
Изпрати
лично съобщение

06.10.2023
Благодаря за рецептата, наистина много вкусни, отгоре се получава хрупкава коричка от кашкавала, а вътре са меки.
43.
Изпрати
лично съобщение

28.09.2023
Вкусотийки! Ще се правят често! Благодаря!
42.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2021
Много са вкусни и лесни за приготвяне.
41.
Изпрати
лично съобщение

22.01.2020
Вкусотии!
40.
Изпрати
лично съобщение

08.01.2019
Великолепни!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


135 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: