Соленки със сирене и кашкавал

Можете да го поднесете за закуска, или към супа или към бира
Източник: Бон Апети
Дата: 24.09.2023

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
350 г брашно
1 яйце
250 г извара
200 г твърд кашкавал
150 г краве сирене
200 г краве масло
3 ч. л. бакпулвер
1 ч. л. сол
50 г твърд кашкавал


Начин на приготвяне:
1
Соленки със сирене и кашкавал

В купа се сипват брашното, бакпулвера, солта, яйцето, изварата, натрошеното сирене, разтопеното масло и настърганият кашкавал. Разбърква се.

 


2
Соленки със сирене и кашкавал 2

Оформят се 30 топки с големината на кайсия и се подреждат в тава с пергаментова хартия. Поръсват се с настърган кашкавал.

 


3
Соленки със сирене и кашкавал 3

Пекат се за 25 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.


Подобни рецепти:
Коментари (48)
48.
Изпрати
лично съобщение

22.05.2024
Радваме се , че рецептата ви е харесала. В кулинарията всеки може да импровизира по свой избор:) Ще очакваме коментари и по други наши рецепти. Поздрави от нас.
47.
Изпрати
лично съобщение

21.05.2024
Направих соленките с 1/3 от маслото и 2 с.л. зехтин. Станаха вкусни.
46.
Изпрати
лично съобщение

10.04.2024
Много се радваме, че харесвате нашата рецепта. Ще очакваме да споделите отзиви и за други наши рецепти:)
45.
Изпрати
лично съобщение

29.03.2024
И топли и студени все са много вкусни. В любими.
44.
Изпрати
лично съобщение

06.10.2023
Благодаря за рецептата, наистина много вкусни, отгоре се получава хрупкава коричка от кашкавала, а вътре са меки.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


133 ДУШИ ОНЛАЙН
Gospodespasitel се регистрира в сайта.
v.nikovva се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Студена зелена супа
Бон Апети коментира рецептата Ягодов оцет
Бон Апети коментира рецептата Ягодов трайфъл
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: