Соленки със сирене и кашкавал

Дата: 26.07.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
350 г брашно
1 яйце
250 г извара
200 г твърд кашкавал
150 г краве сирене
200 г краве масло
3 ч. л. бакпулвер
1 ч. л. сол
50 г твърд кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
Соленки със сирене и кашкавал
В купа се сипват брашното, бакпулвера, солта, яйцето, изварата, натрошеното сирене, разтопеното масло и настърганият кашкавал. Разбърква се.

 


2
Соленки със сирене и кашкавал 2
Оформят се 30 топки с големината на кайсия и се подреждат в тава с пергаментова хартия. Поръсват се с настърган кашкавал.

 


3
Соленки със сирене и кашкавал 3
Пекат се за 25 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.


Подобни рецепти:
Коментари (40)
40.
Изпрати
лично съобщение

08.01.2019
Великолепни!!!
39.
Изпрати
лично съобщение

20.01.2017
Много вкусни
38.
Изпрати
лично съобщение

05.11.2016
Прекрасни....и вече любими.Тестото ми се получи малко сухо ,но добаяих вода и се получиха
37.
Изпрати
лично съобщение

21.03.2016
Страхотни станаха с два вида брашно ги направих! Щее пробвам и само с ръжено!
36.
Изпрати
лично съобщение

08.11.2015
много вкусни се получиха!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


StefkoDan публикува рецептата Тутманик без месене
Петя Петкова публикува рецептата Хляб по шопски
Спасов публикува рецептата Икономични мъфини
Aneli82 се регистрира в сайта.
Емилия коментира рецептата Френски багети
Емилия се регистрира в сайта.
Preslava Gancheva се регистрира в сайта.
MuritoBG коментира рецептата Хляб без месене със семена
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта