Пай с рикота и боровинки
Лора и Стоян
200 г брашно 4 яйца 400 мл прясно мляко 100 г кашкавал 40 г краве масло 12 ч. л. олио 1 ч. л. джоджен сол и черен пипер |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
25.07.2020 Много са вкусни :)
| ![]() |
8. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2015 И тази рецепта ме направи много щастлива,защото отдавна се опитвам да направя пудинг и не става ,и не става.Четох рецепти,четох коментари,то не бяха разни условия и почти се бях отказала,когато попаднах на тази рецепта.Получи се и първи,и втори,и трети път.Благодаря!Сега замислям да ги направя сладки.Приемам идеи.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2015 Благодаря ви за отговора. Ще пробвам без мляко и ще кача снимка :-)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2015 Милена, може да замениш прясното мляко с бульон по твой вкус (за предпочитане домашен) или с вода, като в зависимост от това, какво ще избереш за заместител, трябва да съобразиш и количеството сол, тъй като бульонът е солен.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2015 Дали можем да заменим прясното мляко с кисело или с вода?
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...