Струкли със сирене
Нашите кулинари







| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.01.2024 Правя ги вече 3-ти път, с ореховата плънка. Пробвах част от тестото с мое сладко, обаче установих, че плънката не бива да е влажна, сушените плодове с ядките са не случайно избрани. Кифличките са много приятни, но нямат традиционния вкус, колкото и да втасват, не стават хлебни и пухкави, остават много маслени, крехки и леко трошливи, напомнящи леко и на бисквита, (вкусна бисквита).
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...