Риба с домати на фурна
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2023 Супер лесна и вкусна манджа, идеална за вечеря, много засищаща и красива на вид! Италиански тип. Разликата при мен е, че сложих 2 консерви домати от по 400 гр. защото една е много малко. Индийско орехче не слагах, нито резене. В соса сложих също малко магданоз, както и черен пипер. А пермезана го сложих накрая и го разтопих за 2 минути. Стават 4 порции. Супер вкусно, ще сготвя отново.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...