Коблер с праскови и малини

Горещ или студен, пак е с невероятен вкус
Източник: Бон Апети
Дата: 15.07.2020

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г праскови
125 г пресни малини
1/2 ч.ч. брашно
4 с.л. разтопено масло гхи
6 с.л. кокосова захар
½ ч.л. канела
1 ч.л. бакпулвер
1 ч.л. ванилов екстракт
50 мл прясно мляко
1 щипка сол
сметанов сладолед за поднасяне

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Коблер с праскови и малини
Прасковите се режат на едри парчета.
2
Коблер с праскови и малини 2
В тиган с дебело дъно се слагат 2 с.л. гхи.
3
Коблер с праскови и малини 3
Добавят се прасковите и 2 с.л. от кокосовата захар и се готвят 5 минути.
4
Коблер с праскови и малини 4
Махат се от котлона и се поръсват малините.
5
Коблер с праскови и малини 5
В купа се смесват брашното, останалите гхи и кокосова захар както и прясното мляко, ваниловият екстракт, джинджифилът, канелата и солта. Ако има нужда се добавя още мляко.
6
Коблер с праскови и малини 6
Полученото тесто се разпределя върху плодовете.
7
Коблер с праскови и малини 7
Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 15-20 минути.
8
Коблер с праскови и малини 8
Охлажда се леко и се сервира със сладолед по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Дзопино коментира рецептата Пъстърва със сос „Виерж“
Каля сготви Тортия
Каля коментира рецептата Тортия
Каля коментира рецептата Рататуй
Gery Kostadinova се регистрира в сайта.
Emilia Nedelcheva се регистрира в сайта.
Жанет Желязкова се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: