Шоколадов мока крем
Лора и Стоян
100 г стафиди (микс) 100 мл вино „Марсала“ 175 г краве масло 175 г захар 4 бр. тъмен шоколад „Своге“ с 65% какао (90 г) 100 г орехи 100 г белени лешници 100 г белени бадеми 5 яйца 1 портокал 1/2 ч.л. канела 1/4 ч.л. индийско орехче какао за поръсване |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...