Крем с карамелени круши и рикота
Лора и Стоян
250 мл прясно мляко 250 мл животинска сметана 6 шушулки кардамон 60 г кафява захар „Мусковадо“ 2 с.л. царевично нишесте 2 с.л. инстантно кафе 2 бр. млечен шоколад „Своге“ (90 г) 25 г краве масло 10 г бурбонска ванилова захар | за сервиране: 200 мл животинска сметана какао за поръсване |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2019 Здравейте, Пламена! Ако не можете да откриете кардамон, просто го пропуснете, пак ще се получи. Поздрави от нас!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
27.06.2019 Здравейте, с какво мога да заменя кардамона, защото не мога да намеря
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...