Коледен шоколадов кейк
Лора и Стоян
150 г краве масло 50 г мед 3 бр. тъмен шоколад „Своге“ с 65% какао (90 г) 300 г обикновени бисквити 60 г орехи 60 г стафиди 100 г коктейлни череши 1/4 ч.л. сух джинджифил пудра захар за поръсване |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2019 Страхотно се получи! Всички са доволни
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.01.2019 Чуднички и на вкус
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...