Лимонови сладки
Лора и Стоян
28. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2023 Бих ги нарекла по-скоро масленки, доста са сладки, въпреки че сложих 50гр по-малко захар, тестото става доста меко и имаше нужда от охлаждане в хладилник, за да се разточи. Въпреки това се раздуват и не са подходящи за всякакви форми…най-добре възможно най-простите. Не вадете от тавата преди да са напълно изстинали иначе се начупват понеже са доста меки.
|
27. |
Изпрати
лично съобщение |
18.04.2017 Ммммммм вксни и много приятни за правене
|
26. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2017 Страхотни !
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2016 Много вкусни
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2016 С Коледни мотиви!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...