Конфитюр от райска ябълка със стафиди, орехи и джинджифил

Дата: 10.06.2010
Източник: Бон Апети
Конфитюр от райска ябълка със стафиди, орехи и джинджифил
 
Необходими продукти:
400 г райска ябълка
150 г стафиди
100 г орехи
100 г краве масло
4 с. л. кафява захар
50 мл бяло вино
1 ч. л. джинджифил на прах
мента или босилек за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Ябълката се почиства и се реже на кубчета.
2
Маслото се разтопява в тиган и към него се добавят нарязаната ябълка и стафидите. Задушава се с виното и ври на умерен огън, докато се изпари течността.
3
Добавя се джинджифилът и след 4–5 минути се отстранява от огъня.
4
При поднасянето се украсява с листа мента или босилек.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


126 ДУШИ ОНЛАЙН
Mandarina Brauswetter публикува рецептата Икапири
Nina публикува рецептата Кекс с белтъци
Irena Boyanova се регистрира в сайта.
NelliSto публикува рецептата Галет с картофи
Анна коментира рецептата Пържени кюфтета
Nina публикува рецептата Кексчета (мъфини) от цвекло
Мария публикува рецептата Кекс с кисело мляко
Nina публикува рецептата Славски колач
Кремена Чиликова публикува рецептата Питка „Слънце“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта