Мус от дробчета
Нашите кулинари




, с лъжица се взима от сместа и се оформят тънки дискове с диаметър 12 см. Пекат се 10-12 минути в предварително загрята на 160 градуса фурна (докато се зачервят по краищата). 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...