Шишчета с рапани

Източник: Бон Апети
Дата: 07.09.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
рапани
кисели краставички
лук


Начин на приготвяне:
1
Шишчета с рапани
Рапаните се сваряват за около 1 час. След това месото се изважда от черупката, почиства се, измива се и се нарязва на малки парчета.
2
Шишчета с рапани 2
Месото от рапаните се нанизва на дървени шишчета, като се редува с парченца лук и кисели краставички. Готовите шишчета се намазняват и се пекат на скара около 10 минути. След това се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


mortissha се регистрира в сайта.
мис Перигрин коментира рецептата Тирамису
мис Перигрин се регистрира в сайта.
tzvetinabg коментира рецептата Телешко на тиган
tzvetinabg коментира рецептата Разложка шупла
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: