Чътни от пъпеш

Източник: Бон Апети
Дата: 25.08.2005
Чътни от пъпеш
 
Необходими продукти:
500 г пъпеш
100 г кашкавал
150 г захар
30 мл ябълков оцет
100 г пастърма
1 връзка рукула
лимонов сок на вкус


Начин на приготвяне:
1
Чътни от пъпеш
Пъпешът се обелва и се нарязва на малки кубчета. Поставя се в тенджерка, поръсва се със захарта, налива се оцетът и се вари около 30 минути. След това се оставя да изстине.
2
Чътни от пъпеш 2
Пастърмата се нарязва на тънки филийки, кашкавалът – на кубчета.
3
Чътни от пъпеш 3
В плато се подреждат едро накъсаните листа рукула, пастърмата и кашкавалът. Посредата се сипва добре охладеното чътни и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: