Тарталети с череши
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.06.2018 Благодаря за рецептата!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.06.2018 Стана толкова вкусен, че едва успях да направя снимки.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2015 Благодаря,все пак опитах и се получи :) Страхотна рецепта,браво!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2015 Стефан, ако използваш сладкарска сметана за плодовете (100 мл - както е посочено в стъпка 1 на рецептата), от киселината на плодовете има опасност, сметаната да се пресече. Принципно използваме сметаната като като овкусител, така че можеш да я пропуснеш или да я замениш с портокалов сок.
Сметаната за гарниране може да е сладкарска - при нея няма проблем.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2015 някой може ли да ми каже вместо животинска сметана мога ли да ползвам сладкарска сметана или някакъв друг заместител? мерси :)
|
Всички знаем колко важно е рибата да присъства по-често на трапезата. За да ѝ се...
Според Международната диабетна федерация по света около 537 милиона души страдат от диабет. През юни...
Всяка година, наближат ли пости, започваме да даваме идеи за по-интересни рецепти на всички вас,...
Канелата е една от най-често използваните подправки през цялата година, но най-вече през студените месеци....
Знаете, че обичаме да надникваме в кухните на известните личности, водени най-вече от кулинарно любопитство. Поредната...