Тарталети с череши
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2018 Благодаря за рецептата!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2018 Стана толкова вкусен, че едва успях да направя снимки.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2015 Благодаря,все пак опитах и се получи :) Страхотна рецепта,браво!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.07.2015 Стефан, ако използваш сладкарска сметана за плодовете (100 мл - както е посочено в стъпка 1 на рецептата), от киселината на плодовете има опасност, сметаната да се пресече. Принципно използваме сметаната като като овкусител, така че можеш да я пропуснеш или да я замениш с портокалов сок.
Сметаната за гарниране може да е сладкарска - при нея няма проблем.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2015 някой може ли да ми каже вместо животинска сметана мога ли да ползвам сладкарска сметана или някакъв друг заместител? мерси :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...