Бразилски крем
Лора и Стоян
150 г пълнозърнесто брашно 3 с. л. пълнозърнесто брашно 150 г тъмна кафява захар „Демерара“ 120 г кисело мляко 50 г краве масло 50 г овесени ядки 1 1/2 ч. л. бакпулвер 1 щипка сол 1 кг замразени боровинки сокът и кората от 1/2 лимон ванилов сладолед |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2015 Да, Силвия, тестото на практика е универсално и е подходящо за всякакъв вид плодове.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.06.2015 Аз го направих с череши :-)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.06.2015 тестото за всякакъв вид плодове ли е подходящо?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2013 Получи се от първия път. Много е вкусен сладкиша. Може да се хапва освен със сладолед и със разбита заквасена сметана.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Здравейте, как трябва да е намазана тавичката за печене?
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...